0Item(s)

U heeft geen items in uw winkelwagen.

Schilderingen van Angelique met een knipoog naar wijn

Product was successfully added to your shopping cart.

kunst

   

Artikelen 11 tot 20 van 23 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. ART Lovely Monkeys

  In ons eigen Nederland leven we tegenwoordig in een jachtige tijd. Ver afgedreven van onze natuurlijke "roots". Hoe vredig, mooi en verbazingwekkend ons leven kan zijn wordt op deze fraaie aquarel schildering heel levendig uitgebeeld door deze liefdevolle apen.

  Deze uitbeelding doet ons denken aan het dagelijkse leven in Zuid Afrika. Die kenmerken vinden we ook terug in de wijnen uit dat land.

  € 97,50
 2. ART Kleurrijk

  Geweldig altijd die kleurrijke Afrikaanse kleding! Vol met variaties en vele opvallende kleuren. Prachtig en rijk afgewisseld. Net zo typisch Zuid-Afrikaans is de wijn van de Pinotage-druif. Prachtig robijnrood van kleur en vol met sappig rood fruit.
  € 125,00
 3. ART Start Me Up!

  Mick Jagger kennen we on stage als een zeer levendig personage. In deze rustige schilderpose heeft hij duidelijk behoefte aan de wereldhit "Start Me Up!"
  Een goede starter voor wijn is zonder meer een frisfruitige Verdejo uit het gebied Rueda in Spanje. Heerlijk als aperitief en breed toepasbaar bij diverse zeevruchten en frisse salades.
  € 60,00
 4. ART Fresh White Fruit

  Dagelijks een stukje vers fruit tot je nemen is lekker en gezond! Deze mand met fruitbommen straalt die kenmerken allemaal uit en herinnert ons aan het goede leven. Vers wit fruit is ook één van de belangrijkste kenmerken van een lekkere frisse wijn met een stuivend aroma. Natuurlijk komen we dan uit bij een Sauvignon Blanc uit Nieuw Zeeland. Bishop's Leap is een aanrader.
  € 125,00
 5. ART Fort Jesus

  Karakteristieke uitbeelding van de voormalige gevangenis Fort Jesus in Mombasa te Kenia. Voorzien van stevige muren en dikke tralies. Het samenspel van de originele kleuren van de stenen en de ouderwetse houten trap maken van deze schildering een nostalgisch geheel. Net als een wijn van het eiland Sicilië in Zuid Italië. De witte, rosé en rode wijnen staan al jarenlang op zichzelf door hun eigen specifieke kenmerken.
  € 50,00
 6. ART Femme Heureux

  Erg vrolijke en zeer levendige uitbeelding uit het bekende theaterstuk Cirque du Soleil. Stijlvol dansend en losjes swingend in een aquarelschildering gegoten. Een dergelijke uitstraling doet ons onmiddellijk denken aan een karaktervolle Malbec uit Argentinië. Ook zo stijlvol en zacht op de tong dat je denkt "dat er een engeltje over je tong fietst".
  € 175,00
 7. ART Homme d'Ampoule

  Karaktervolle aquarel-uitbeelding van een personage uit het bekende theaterstuk Cirque du Soleil. De lamp op het hoofd en zijn gelaatsuitdrukking nemen ons in gedachten mee naar de gevolgen van de opwarming van onze aarde.
  € 175,00
 8. ART Gait

  De geit dateert van vermoedelijk 7.000 jaar v. Chr. Deze schildering is een eerbetoon aan dit zo vertrouwde dierenras. Het grassige buitenleven en een stukje geitenkaas doen ons verlangen naar een frisse Sauvignon Blanc.
  € 60,00
 9. ART Clownesk

  Achter iedere grap van een komiek schuilt wel een diepere betekenis. Deze aquarel beeldt die overpeinzing heel mooi uit. Intens genieten kan ook met een elegante wijn uit Italië, lekker gevuld met mooi rood fruit en een soepele afdronk.
  € 100,00
 10. ART Hoed "B"

  Een creatieve hoed geeft persoonlijkheid, charme, elegantie en degelijkheid. Onze "B" heeft hiermee zeker geschiedenis geschreven. De uitstraling doet ons denken aan een mooie fles wijn van producent Veramonte. Deze acryl-schildering is "kant en klaar". Kortom "chapeau" dus.
  € 50,00

   

Artikelen 11 tot 20 van 23 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3