0Item(s)

U heeft geen items in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nieuwsbrief

typemachine nieuwsbrief  

Meld je aan als nieuwe klant en vul jouw gegevens in, als je dat nog niet gedaan hebt. Dat doe je boven aan de pagina onder het kopje "mijn account". Anders gebeurt er helemaal niets en krijg je geen informatie uit de eerste hand. Vergeet niet het vakje "Ik wil de Nieuwsbrief ontvangen" aan te vinken. Hiermee ben je verzekerd van toezending van de Nieuwsbrief en van speciale aanbiedingen. De registratie is helemaal GRATIS en geheel en al vrijblijvend.


Haarlem, oktober 2016  XaVin wijnen   nieuwsbrief "leuke aanbiedingen, feestelijkheden"

                                                                    Terug van weg geweest       verpleegster

U heeft onze nieuwsbrief helaas even moeten missen. Frans heeft wat maanden geleden namelijk een compleet nieuwe knie gekregen (of is het gekocht?!). Het herstel viel niet mee maar mede dankzij de vele herstelbetuigingen is hij nu weer "up and running". Hartelijk dank voor uw belangstelling! 

 
Butterfield Californië      Welkom Californië 
Sinds kort hebben wij drie wijnen uit één van de mooiste wijnstreken van Amerika in ons assortiment opgenomen. Gun uzelf al het moois dat Californië te bieden heeft. Heerlijk geurende aroma's, mooi vol en rond mondgevoel. Drie goudklompjes hebben wij voor u geselecteerd. Van de topproducent Butterfield. Ter kennismaking en tijdelijk aantrekkelijk afgeprijsd. Tijdens de feestdagen een sieraad op uw tafel!
 
                                                                     Gezellig avondje (aanbieding)   wijnproeverij
Wat is er prettiger om zelf en vooraf te ervaren welke wijnen u in huis haalt? Wij bieden u een bijzondere kans. Als u voor minimaal twaalf personen zorgt, dan verzorgen wij voor u een wijnproeverij onder deskundige leiding met leuke aanbiedingen. Bij u thuis of op locatie. Het enige wat wij vragen is een vrijwillige bijdrage van € 5,00 p.p. Bel ons op 06-14543055 of mail naar info@xavin.nl.  
 
wijn/kaaskist       Ideetje Give-Away
Apart en creatief. Leuk geschenk voor de feestmaand december. Een wijnkistje met daarin twee fraaie flessen wijn uit de Bordeaux. Deksel is ook te gebruiken als  snijplank en het kistje zelf als dienblad.
 
                                                                        Condes rosé
LAATSTE nieuws: onze favoriete Condes rosé is tijdelijk en spectaculair in prijs verlaagd. Van € 5,95 nu voor slechts € 4,50. Om een gezellig feestje mee te vieren.
 

                                         Bij XaVin wijnen vindt ieder het zijne!©

Voor nadere toelichting of vragen zijn wij uiteraard altijd beschikbaar.  

met vriendelijke groeten en tot spoedig ziens! 

Frans en Angelique