0Item(s)

U heeft geen items in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zakenpartners

Door met elkaar samen te werken komen we verder. Op deze pagina vind u informatie over onze zakenpartners. Wij laten u graag weten wie dit zijn zodat ook u daar wellicht uw voordeel mee kunt doen.

zakenpartners   Heemsteedse Banden Service
Voor auto's, motoren en scooters.
Alle soorten banden, balanceren en uitlijnen, alle soorten onderhoud/reparaties, accu's, sportvelgen, APK, etc., etc.
adres: Nijverheidsweg 25, 2102 LK  Heemstede (nabij het oude Haventje), tel: 023-5282822

Jezz Moves       Jezz Moves

Ontspanning door inspanning.
Op ritmische muziek worden onder leiding van een ervaren sportinstructrice alle ledematen weer soepel gemaakt. Voor jong en oud. Voor meer informatie zie www.jezz-moves.nl of facebook.com/jezz.moves.jezz of stuur een e-mail naar jezzmoves@outlook.com. Of bel op tel.nr. 06-10039576.

logo webwinkelcompany 

Webwinkel Company is gespecialiseerd in het bouwen van professionele webshops, zowel grafisch als technisch. Zij bouwen voor u een professionele webshop die volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften!
U vindt Webwinkel Company op het adres Lisztgaarde 28, 5344 ED te Oss. Tel: 0412-853691. Website: www.webwinkelcompany.nl/  

zakenpartner Teeuwen

Op de grens van Haarlem en Aerdenhout, ligt de bloemen- en planten speciaalzaak Bloemen & Stijl Teeuwen. Teeuwen is leverancier van sfeervolle bloemwerken voor feestelijke en andere gelegenheden. Het Bloemen & Stijl team Teeuwen zorgt voor het passende arrangement.
Bloemen & Stijl Teeuwen, Oosterduinweg 1, 2015 KH Haarlem, tel: 023-5242321, e-mail: info@bloementeeuwen.nl, website: http://bloementeeuwen.nl/

On Top1

Voor zoekoptimalisatie van uw website.  

pagina Zakenpartners 

Traiteur-slagerij de Wit, inmiddels een begrip in Heemstede en ver daarbuiten is een kwalitatief hoogstaande slagerij die sinds 1990 is gevestigd in de Raadhuisstraat 33 te Heemstede. Zij verkopen rundvlees van eigen boerderij, vleeswaren en diverse worstsoorten uit eigen keuken. Ton en Ginny nodigen u van harte uit voor een bezoek aan hun Traiteur-slagerij. 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 John de Jong       Cooking Unlimited

John de Jong is Chef-Kok van Cooking Unlimited, een kookstudio te Hillegom. Indien u een verrassende avond wilt (mee)koken en wilt genieten van wat u zelf (mede)bereid heeft dan bent u bij Cooking Unlimited aan het juiste adres. Een gezellige avond uit met vrienden, kennissen, familie of zakenpartners ligt binnen uw bereik. Een prachtig diner plus bijbehorend wijnarrangement in een fraaie omgeving zult u zich altijd blijven herinneren. Neem voor nadere informatie contact op via info@cookingunlimited.com of telefoonnummer 06-30091648. Via info@xavin.nl kan natuurlijk ook. Kijk ook op onze pagina "waar gebeurd" voor een impressie.

zakenpartner alliance "22        sportvereniging Alliance '22

De voetbalvereniging Alliance'22, opgericht op 25 november 1922, neemt al vele jaren in het Haarlemse amateurvoetbal een bijzondere plaats in. En niet alleen vanwege het feit dat Alliance'22 als sportiefste club van Haarlem te boek staat. Alliance '22 is gevestigd op het Sportcomplex SV Alliance '22, Zeedistelweg 2, 2015 KT Haarlem, Tel: 023-5244057. Wilt u ook deel uitmaken van deze dynamische vereniging in Haarlem Zuid-West neem dan contact op met een van de contactpersonen die u vindt op http://www.alliance22.nl/contact