0Item(s)

U heeft geen items in uw winkelwagen.

 

Wijn Cadeau. Mooi om te geven, nog mooier om te ontvangen!

Wat is er mooier en feestelijker dan het geven van een wijn cadeau? Wij hebben diverse mooie cadeaus voor wijnliefhebbers samengesteld en deze bezorgen wij natuurlijk ook.

kleur land smaak2

Product was successfully added to your shopping cart.

Wijn cadeau

   

5 artikel(en)

 1. GAW Petit Panier de Vin

  Voor jezelf of als give-away? Vrolijk mandje met drie kleine flesjes wijn. Rood, Mousserend ("bubbels") en Rosé. Stuk voor stuk mooie wijntjes om alleen of met z'n tweetjes van te genieten, inclusief borrelnootjes. Het mandje kan achteraf gebruikt worden als broodmandje. Bij aflevering wordt dit pakketje uiteraard voorzien van een vrolijke verpakking. Voor het maken van de foto hebben wij dat even weggelaten. Wordt niet bezorgd buiten de "gratis verzendregio" (wel binnen een straal van 15 km buiten Haarlem).
  € 12,50
 2. GAW Caisse San Juan

  Twee toppers bij elkaar uit het grootste wijngebied van Spanje. Eén robijnrode en één goudgele wijn. Sappige wijnen samengesteld uit diverse druivenrassen. Mooie aroma's vol fruit. Vriendelijk en soepel in de mond met een tikkeltje kruidigheid. Lange afdronk.
  € 15,00
 3. GAW Caisse de Fête Ast. PINK

  Voor een goede buur, een verre vriend of wie dan ook. Een feestelijk kistje wijn met daarin een fles mousserende Astoria roséwijn (PINK). Onweerstaanbaar lekker, dé rosé onder de rosé's. Echt rose van kleur met een zeer subtiele bubbel Een flinke neus met veel aardbeien en rood fruit. Tot slot een harmonieus droge afdronk. Prima kwaliteit, hip, feestelijk en lekker!
  € 16,75
 4. GAW Caisse de Fête Ast. Blanc

  Wie wil dit nou niet?! Een feestelijk kistje wijn met daarin een sappige fles mousserende Astoria bubbelwijn. Onweerstaanbaar lekker. Vol en fruitig. Veel wit tropisch fruit met een harmonieus droge afdronk. Prachtig fijn bubbeltje. Prima kwaliteit, hip, feestelijk en lekker!
  € 16,75
 5. GAW Caisse d'Amour

  Geef jouw geliefde een feestelijk kistje wijn met bijbehorende glazen, liefdeshartjes en feestelijke verpakking. De wijn bestaat uit mousserende Astoria roséwijn (PINK). Dit is onweerstaanbaar lekkere mousserende rosé-wijn. Dé rosé onder de rosé's. Prima kwaliteit, hip, feestelijk en lekker! Laat het gezellig avondje maar beginnen!
  € 20,00

   

5 artikel(en)