0Item(s)

U heeft geen items in uw winkelwagen.

Schilderingen van Angelique met een knipoog naar wijn

Product was successfully added to your shopping cart.

kunst

   

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

 1. 1
 2. 2
 1. ART Steenmannetje

  Hoe een steenmannetje steenman kan worden. Een voorbeeld om aan te spiegelen. Bij deze steenman (!) gaan onze gedachten natuurlijk direct uit naar die mooie witte wijn Chenin Blanc (witte steen) uit het verre Zuid-Afrika. Uitstekend in balans, net als deze steenman.
  € 125,00
 2. ART Ingepakt

  Van groot naar klein of van klein naar groot. Ieder mens heeft zijn eigen reisbagage ........! In de koffer bevinden zich in ieder geval speciale dingen. Speciaal zijn ook de wijnen van producent Veramonte uit Chili. Chardonnay, Sauvignon Blanc en Pinot Noir, heerlijk fris en zacht met een warme ondertoon o.a. door een beetje houtopvoeding. Reeds vele onderscheidingen gehad! Ook huiswijn bij een gerenommeerd sterrenrestaurant.
  € 100,00
 3. ART Homme d'Ampoule

  Karaktervolle aquarel-uitbeelding van een personage uit het bekende theaterstuk Cirque du Soleil. De lamp op het hoofd neemt ons in gedachten mee naar een land met flinke zonnewarmte, Chili bijvoorbeeld. Populaire wijnen van Las Condes stralen al dat moois en lekkers goed uit.
  € 175,00
 4. ART Clownesk

  Achter iedere grap van een komiek schuilt wel een diepere betekenis. Deze aquarel beeldt die overpeinzing heel mooi uit. Intens genieten kan ook met een elegante wijn uit Italië, lekker gevuld met mooi rood fruit en een soepele afdronk.
  € 100,00
 5. ART Hoed "B"

  Een creatieve hoed geeft persoonlijkheid, charme, elegantie en degelijkheid. Onze "B" heeft hiermee zeker geschiedenis geschreven. De uitstraling doet ons denken aan een mooie fles wijn van producent Veramonte. Deze acryl-schildering is "kant en klaar". Kortom "chapeau" dus.
  € 50,00
 6. ART Volle Blossen

  Wijn is om van te genieten en om bij weg te dromen ....! Alle gezellige karakteristieken van een ware levensgenieter bijeen in een uitbundige acryl-schildering. De roze tinten in dit kunstwerk doen ons denken aan een ronde, frisse rosé-wijn. Al dan niet mousserend. Dit kunstwerk is kant en klaar en ongeveer 50x50 cm.
  € 50,00
 7. ART Kleurrijk

  Geweldig altijd die kleurrijke Afrikaanse kleding! Vol met variaties en vele opvallende kleuren. Prachtig en rijk afgewisseld. Net zo typisch Zuid-Afrikaans is de wijn van de Pinotage-druif. Prachtig robijnrood van kleur en vol met sappig rood fruit.
  € 125,00
 8. ART Start Me Up!

  Mick Jagger kennen we on stage als een zeer levendig personage. In deze rustige schilderpose heeft hij duidelijk behoefte aan de wereldhit "Start Me Up!" Een goede starter voor wijn is zonder meer een frisfruitige Verdejo uit het gebied Rueda in Spanje. Heerlijk als aperitief en breed toepasbaar bij diverse zeevruchten en frisse salades.
  € 60,00
 9. ART Fresh White Fruit

  Dagelijks een stukje vers fruit tot je nemen is lekker en gezond! Deze mand met fruitbommen straalt die kenmerken allemaal uit en herinnert ons aan het goede leven. Vers wit fruit is ook één van de belangrijkste kenmerken van een lekkere frisse wijn met een stuivend aroma. Natuurlijk komen we dan uit bij een Sauvignon Blanc uit Nieuw Zeeland. Bishop's Leap is een aanrader.
  € 125,00
 10. ART Fort Jesus

  Karakteristieke uitbeelding van de voormalige gevangenis Fort Jesus in Mombasa te Kenia. Voorzien van stevige muren en dikke tralies. Het samenspel van de originele kleuren van de stenen en de ouderwetse houten trap maken van deze schildering een nostalgisch geheel. Net als een wijn van het eiland Sicilië in Zuid Italië. De witte, rosé en rode wijnen staan al jarenlang op zichzelf door hun eigen specifieke kenmerken.
  € 50,00

   

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

 1. 1
 2. 2